Workshops

Dramaworkshops voor de basisschool

Uitbeelden, bewegen, toneel, samenwerken, plezier beleven. Het zijn onderdelen die aan de orde komen in de workshops, afgestemd op de verschillende leeftijdscategorieën. Er zijn lessen voor de groepen 1-2, 3-4 en 5-6. Natuurlijk is het ook mogelijk om aan te sluiten bij een thema waar de school op dat moment mee bezig is.

Dramaworkshops voor volwassenen

Eens op een andere manier elkaar ontmoeten en met elkaar samenwerken? Dan is een dramaworkshop een prima middel! In overleg bepalen we het thema en wat er aan de orde zal komen. Samenwerken en speelplezier staan hierin voorop!

Workshop werken met poppen

Hoe speel je met een pop op een realistische manier? Type, karakter, stemgebruik en beweging komen hierbij aan de orde. Voor ieder die met een pop wil werken, o.a. leerkrachten en kinderwerkers. Een praktische workshop waarmee je aan de slag kunt! Een workshop duurt gemiddeld 1½ - 2 uur.

De workshops worden op lokatie gegeven. Voor boekingen, meer informatie of telefonisch overleg kunt u terecht op de contactpagina.

Dramaworkshop groep 5 & 6

Dramaworkshop groep 5 & 6

Geschreven op

Foto's van een workshop gegeven aan leerlingen in groep 6. De kosten van een workshop drama gaan in overleg. Neem hiertoe even contact op via de contactpagina. Lees meer »

Werken met poppen

Werken met poppen

Geschreven op

Foto's van een workshop 'werken met poppen' tijdens de conferentie van Vita Victoria, en foto's van een workshop 'drama' voor volwassenen. De kosten voor een workshop werken met poppen zijn € 250,- incl. 21% BTW. Minimaal 6 en maximaal 20 deelnemers. E Lees meer »

© 2019 Poppen en Meer | Webdesign m&m web-it