Workshops

Workshop werken met poppen

Hoe speel je met een pop op een realistische manier? Type, karakter, stemgebruik en beweging komen hierbij aan de orde. Voor ieder die met een pop wil werken, o.a. leerkrachten en kinderwerkers. Een praktische workshop waarmee je aan de slag kunt! Een workshop duurt gemiddeld 1½ - 2 uur.

De workshops worden op lokatie gegeven. Voor boekingen, meer informatie of telefonisch overleg kunt u terecht op de contactpagina.

Dramaworkshops voor volwassenen

Eens op een andere manier elkaar ontmoeten en met elkaar samenwerken? Dan is een dramaworkshop een prima middel! In overleg bepalen we het thema en wat er aan de orde zal komen. Samenwerken en speelplezier staan hierin voorop!

Dramaworkshops voor de basisschool

Uitbeelden, bewegen, toneel, samenwerken, plezier beleven. Het zijn onderdelen die aan de orde komen in de workshops, afgestemd op de verschillende leeftijdscategorieën. Er zijn lessen voor de groepen 1-2, 3-4 en 5-6. Natuurlijk is het ook mogelijk om aan te sluiten bij een thema waar de school op dat moment mee bezig is.

Bijles met poppen aan huis is eveneens een mogelijkheid.

 

Workshop werken met poppen

Workshop werken met poppen

Geschreven op

Foto's van een workshop 'werken met poppen' tijdens de conferentie van Vita Victoria en een workshop voor volwassenen in Nieuwerkerk aan den IJssel. De kosten voor een workshop werken met poppen zijn € 250,- incl. 21% BTW. Minimaal 6 en maximaal 20 deelnemers. E Lees meer »

Workshop Drama - voor volwassenen

Workshop Drama - voor volwassenen

Geschreven op

Workshop Drama voor volwassenen. De foto's tonen de workshop die werd gegeven aan leerkrachten in het basisonderwijs. De kosten hiervan gaan in overleg. Neem hiertoe even contact op via de contactpagina. Lees meer »

Workshop Drama - Basisschool

Workshop Drama - Basisschool

Geschreven op

Foto's van een workshop gegeven aan leerlingen in groep 6. De kosten van een workshop drama gaan in overleg. Neem hiertoe even contact op via de contactpagina. Lees meer »

© 2024 Poppen en Meer | Webdesign m&m web-it