Welkom op het kerstfeest!

Dit is de kerstversie van het programma: Je bent uitgenodigd!

Het kerstfeest van de koning komt eraan; het hoogtepunt van het jaar. Driekus mag het organiseren. De uitnodigingen worden bezorgd en iedereen wil graag komen. Driekus heeft de uitnodiging van Willie de worm zoek gemaakt. Als Willie daar achter komt heeft hij niet veel goeds in de zin. Op de dag van het feest is er niets geregeld en kunnen ook de gasten niet. Zal het kerstfeest in het water vallen, of kan Carlijn de boel nog redden?

Thema: je bent welkom bij Koning Jezus zoals je bent.

Beleef het mee in deze 50 minuten durende interactieve voorstelling met muziek en geluidseffecten. Voor kinderen van de basisschoolleeftijd, maar ook leuk voor volwassenen door de grapjes die er in zitten. Deze voorstelling is ook zeer geschikt voor anders begaafden

Voor dit programma is een speelvlak nodig van 3 x 5 m. Het decor is 2.20 m. hoog. We nemen zelf alle benodigde licht- en geluidsapparatuur mee. De opbouwtijd is 1 uur.

Kosten

Kosten: € 395,- excl. 9% BTW en exclusief reiskosten á € 0,21 per km.
Bij voorstellingen op eerste en tweede kerstdag zijn de kosten € 450,- excl. BTW en reiskosten. Voor 2 voorstellingen op dezelfde lokatie rekenen we € 575,- excl. 9% BTW en exclusief reiskosten. Voor 2 voorstellingen op eerste en tweede kerstdag rekenen we € 600,- excl. 9% BTW en exclusief reiskosten.

Informatie / Boeken  Bekijk alle voorstellingen

Video impressie

Ev. Gemeente De Zaaier in Hasselt (Be)

Fantastisch, vindingrijk en creatief gebracht voor groot en klein.

Scholen 't Warmelinck en de Klimop in Aalten

Heel goed gedaan en ook het echte verhaal van de geboorte van Jezus verteld. Superleuk en cool! (kind uit groep 8).

Bethelkerk in Harderwijk

Wat een geweldige poppenshow. Leuk voor alle leeftijden. Humor, gezelligheid en ook een duidelijke boodschap. Echt een aanrader voor clubs, scholen of een gemeente-aktiviteit. Toegankelijk en heel professioneel!

Protestantse Gemeente Roermond

Een feest voor de Koning is een feest om te zien en te horen. Het was muisstil. Leuk, ontroerend en aansprekend.

GBS Smaragd in Zwolle

Een prachtig poppentheater met geestige taalgrappen, mooie poppen en goede geluidstechniek. Pakkend verhaal over vertrouwen, jezelf zijn en waar liefde in doorklinkt. Knap gedaan!

PCBS De Zonnewijzer in Houten

Geweldige voorstelling! Kinderen (en ouders en juffen) genoten volop. Erg leuke interactie met de kinderen. En het lied erbij. Kortom: top! Je denkt echt dat de poppen praten.

Foto impressie

  • Welkom op het kerstfeest!
  • Welkom op het kerstfeest!
  • Welkom op het kerstfeest!
  • Welkom op het kerstfeest!
  • Welkom op het kerstfeest!
  • Welkom op het kerstfeest!
  • Welkom op het kerstfeest!
  • Welkom op het kerstfeest!
  • Welkom op het kerstfeest!
© 2024 Poppen en Meer | Webdesign m&m web-it