Visie

De talenten die we gekregen hebben, willen we inzetten in het koninkrijk van God. De voorstellingen zijn gebaseerd op thema’s uit de Bijbel die Gods liefde, genade en geduld laten zien. Op een moderne, creatieve manier en met humor zit de boodschap verweven in de voorstellingen.

Mercy Ships

We vinden het belangrijk om te delen van wat we ontvangen. Daarom gaat 5 % van de opbrengsten uit de voorstellingen naar Mercy Ships, Dr. Tertius Venter en enkele andere goede doelen. Mercy Ships is een internationale christelijke hulpverleningsorganisatie die met hospitaalschepen kosteloos medische zorg geeft in de armste landen in Afrika. Klik op het logo voor meer informatie.

Eric is betrokken bij het werk van Mercy Ships. Vier dagen per week werkt hij op het kantoor in Rotterdam in de recruitment van medische vrijwilligers uit Nederland.

Poppenenmeer ondersteunt maandelijks plastisch reconstructief chirurg Dr. Tertius Venter, die full time aktief is in het medische hulpverleningswerk. Hij werkt bij verschillende organisaties en verblijft 4 maanden per jaar op de Africa Mercy. Hij is financieel volledig afhankelijk van sponsoring. Klik op de foto voor de website van Dr. Venter.

 

© 2024 Poppen en Meer | Webdesign m&m web-it