Visie

De talenten die we gekregen hebben, willen we inzetten in het koninkrijk van God. De voorstellingen zijn gebaseerd op thema’s uit de Bijbel die Gods liefde, genade en geduld laten zien. Op een moderne, creatieve manier en met humor zit de boodschap verweven in de voorstellingen.

Mercy Ships

We vinden het belangrijk om te delen van wat we ontvangen. Daarom gaat een deel van de opbrengst naar Mercy Ships, een internationale christelijke hulpverleningsorganisatie die met een hospitaalschip kosteloos medische zorg geeft in de armste landen in Afrika. In 2019 kon Poppenenmeer van haar opbrengsten een bedrag van € 4925,- schenken aan Mercy Ships. Klik op het logo voor meer informatie.

Mijn man Eric is betrokken bij het werk van Mercy Ships. Drie dagen per week werkt hij op het kantoor in Rotterdam. Daarnaast werkt hij 2 weken per jaar als operatie-assistent op de Africa Mercy. Met de opbrengsten uit Poppenenmeer bekostigen we deze reizen.

Als derde doel ondersteunt Poppenenmeer maandelijks plastisch chirurg Dr. Tertius Venter, die full time aktief is in het medische hulpverleningswerk. Hij werkt bij verschillende organisaties en verblijft 4 maanden per jaar op de Africa Mercy. Hij is financieel volledig afhankelijk van sponsoring. Klik op de foto voor de website van Dr. Venter.

Externe links

De website www.mijnwebwinkel.nl/winkel/ok-kadootjes is een webwinkel van 4 dames die handgemaakte kadootjes maken waarvan de helft van de opbrengst is bestemd voor Mercy Ships.

© 2021 Poppen en Meer | Webdesign m&m web-it